GALERII Vaata, mida pakuti müügiks Võrumaal toimunud Varstu kevadlaadal

Elu24
Copy
Varstu kevadlaat 11.05.2024.
Varstu kevadlaat 11.05.2024. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel toimus arvukalt kevadlaatasid. Üks neist leidis aset Lõuna-Eestis Varstus. Elu24 lugeja jagas toimetusega fotosid laadamelust. Vaata fotodelt, mida müügiks pakuti.

Laadahooaeg on täies hoos ning 11. mail toimus Eesti eri paigus kokku koguni 38 laata. Nende hulgas nii Tartu Kevadlaat, Pärnu Taimelaat, Mustvee kevadlaat, Heategevuslik Piirilaat (Valga/Valka), Varstu laat jpm. 

Elu24 toimetusega jagas fotosid Võrumaal Rõuge vallas asuvas Varstus kevadlaadal osalenud mees. «Olen pärit Harjumaalt ja pole viimastel aastatel eriti laatadel käinud. Nüüd sattusin kenale külalaadale Varstus. Kauplejaid seal jagus. Müüdi kõike, alates meest ja kodukäsitööst ning jõudes niimoodi üle ATV-de tuulelõhe ja tuulelohe juurde välja. Viimase tarvis puhus pea keskpäevani kaunis tugev ja külm tuul,» räägib ta lisades, et laadajuht andis ka aeg-ajalt aimu õhutemperatuurist, mis laada alguses oli +6 ja lõpus juba +10 kraadi.

Laadal astusid üles Varstu kooli õpilased, Lõõtsautsitajad, muusikakollektiiv NaguMerelaine ja Varstu näitering. «Varstu kultuurikeskuse näitering pakkus meeldivat vaheldust muusikalistele etteastetele,» ütleb laada külastaja. 

Vaata galeriist, mis kaupu laadal müüdi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles