"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE! Sel nädalavahetusel Kopli-suunalised trammid ei sõida (0)
29. aprill 2024
EI LIIGU. Nädalavahetusel Koplisse trammiga ei pääse. Foto: Ksenija Kurs

Reede, 3. mai õhtul kella 20 kuni pühapäeva, 5. mai päeva lõpuni on ajutiselt peatatud trammiliiklus Kopli ja kesklinna vahel. Sel ajal asendab Kopli ja Mere puiestee vahelisel lõigul trammiliine nr 1, 2 ja 5 asendusbussiliin nr 52. Trammiliikluse katkemine on seotud ajutise Linnahalli peatuse ja trammide tagasipöörderingi ehitustöödega Skoone bastioni staadionile.

Seoses ajutise bussiliini nr 52 Kopli-Mere puiestee käivitamisega 3.-5. maini palume jälgida parkimiskorralduse ajutisi muudatusi Volta tänaval ja Kopli tänaval trammide lõppjaama piirkonnas.

Alates 6. maist kuni augusti keskpaigani jääb Kopli suunda teenindama ajutine trammiliin nr 1, mis liigub marsruudil Kopli-Linnahall. Ajutine Linnahalli peatus ehitatakse tagasipöörderingile. Sel perioodil, maist kuni augusti keskpaigani, rajatakse Vanasadama trammitee ehitamise käigus Põhja puiesteele rööbasteed ning kontaktvõrgud.

Bussiliini number 52 marsruut.

Trammid nr 2 ja 5 siis ei sõida. Kopli-suunaliste trammide asendamiseks ajutisi bussiliine esialgu ei kavandata, kuna Põhja-Tallinnast kesklinna suunaliseks liikumiseks pakub olemasolev ühistranspordivõrk koos Linnahallini sõitva ajutise trammiliiniga piisavalt alternatiive.

Ühistranspordi marsruudisoovitused ning peatuste asukohtade skeemid on leitavad ka Vanasadama trammitee veebilehelt tallinn.ee/vanasadamatramm.

Sõiduplaanid, reisiplaneerija, liinide liikumisteed ja peatused on leitavad muudatuste alguseks ka veebilehelt transport.tallinn.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.