"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Kena ilm meelitas Põhja-Tallinna esimesele kevadjooksule üle 500 osaleja (0)
28. aprill 2024
Foto: Ilja Matusihis

Põhja-Tallinna valitsus korraldas pühapäeval, 28. aprillil Stroomi rannapargis jooksuvõistluse “Põhja-Tallinna I kevadjooks”. 

Kena kevadilm tõi osavõtutasuta Põhja-Tallinna kevadjooksu starti enam kui 500 osavõtjat. Tulemuse sai kirja ilus arv ehk täpselt 555 osavõtjat. Viie-maagiast tingituna oli ka põhidistantsi pikkuseks viis kilomeetrit.

Vaata galeriid (51)

Kevadjooksu võitis uue isikliku rekordi 15.44 püstitanud Sander Jürs. Nädal tagasi toimunud rabajooksul samuti võidurõõmu maitsnud Jürsi järjekordne võit tekitab küsimuse, et millisel võistlusel mees järgmisel nädalavahetusel stardib.

Teise koha teenis Bert Tippi, kel jäi võidust puudu napp seitse sekundit, tema tulemuseks seega 15.51. Ka Bert oli nädal tagasi samal kohal, nimelt lõpetas ta teisena Valga Valka City Runil. 

Kolmandana lõpetanud Kaspar Vaher oli samuti natuke aeglasem teise koha mehest, vastasel korral oleks ta ju teisena lõpetanud. Kolmas koht tuli ajaga 16.10, ka Kaspar kordas nädala tagust positsiooni, nimelt sai ta kolmanda koha 99ndal rabajooksul. 

Kiiremad naised tegid tuule alla mitmesajale mehele, nimelt lõpetas kiireim naine, Kertu Kula ajaga 18.45 kõrgel 14ndal kohal. Merlyn Lükk oli 18 sekundit aeglasema resultaadiga väärt teist kohta.

Rannametsa luitejooksu võitnud Anneli Ratassepp oli täna kolmas edestades üheksa sekundiga teisel järjestikusel päeval ilusa stardi teinud Evelin Taltsi, ajad vastavalt 19.13 ja 19.22.

Täiskasvanuid ootas 5 km distants, noored läbisid 2,5 km distantsi ja lastele oli lõbus lastejooks. Raja võis läbida ka kõndides. Võistlema olid oodatud ka ratastoolis liikujad, kellel oli võimalik läbida nii 300 kui ka 900 meetri pikkune rajalõik.

Kõik tulemused marathon100.com

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.