"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Tallinna kohvifestivalil valati piimakujundeid ja tutvustati uusi kohvitrende (0)
28. aprill 2024
Foto: Ilja Matusihis

Tiramisu kohvioad, seene kohvikapslid, lõvilaka kakaojook ja tammetõru puding – kõiki neid eksootilisi hõrgutisi sai proovida ja soetada endale Tallinna Kohvifestivalilt, mis toimus tänavu kaheksandat korda.

Sel nädalavahetusel, 27. ja 28. aprillil toimus Kultuurikatlas Tallinna Kohvifestival, mis tõi kokku kohviarmastajad ja -meistrid, et tähistada maailma üht armastatumat jooki – kohvi.

Vaata galeriid (32)

Kohvifestivalil osales üle 60 ettevõtte, sh röstikojad välismaalt. Näiteks esitleti kohvifestivalil biolagunevaid mahe seene-kohvi kapsleid. Teiste seas astus laupäeval kohvihuviliste ette Klaus Thomsen Taanist, kes on Coffee Collective kaasasutaja. Klaus jagas teadmisi oma röstikojast, rohelise kohvi importimisest ja kohviku loomisest. Festivalil toimusid ka põnevad kohviekspertide võistlused, mida said jälgida kõik huvilised.

Ühekordsete topside asemel oli sel aastal korraldatud topsirent korduvkasutatavate topsidega, mille rendihinnaks oli 2 eurot ja 50 senti. Topsi tagastades sai hiljem tagasi 2 eurot, 50 senti jäi käitlemistasuks.

2023. aastal külastas Tallinna kohvifestivali 4610 inimest ning ka sel aastal oli Kultuurikatel kohvisõpradest pungil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.