"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VÕIMAS! Eesti kurlingupaar võitis MM-il hõbemedali (0)
27. aprill 2024
Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill. Foto: Eesti curlingu liit

Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill võitis laupäeval Rootsis Östersundis segapaarismängu maailmameistrivõistlustel hõbemedali.

Eesti duo kaotas finaalis Rootsile 4:8. Tegemist on Eesti jaoks esimene kurlingu tiitlivõistluse medaliga ning lisaks teenis Eesti 23 Itaalia taliolümpiamängude kvalifikatsioonipunkti.

Marie Kaldvee sõnul mängis vastane väga hästi. “Meil paraku kõik visked ei õnnestunud, kuid me andsime hea lahingu ning oleme tulemuse üle õnnelikud,” ütles Kaldvee.

Harri Lill on tulemusega rahul. Tegime hea võistluse ja oleme õnnelikud. Meie peamine eesmärk oli teenida olümpiapunktid ning see sai täidetud. Oleme rahul,” ütles Lill.

2026. aasta taliolümpiamängudele pääseb kokku kümme kurlingupaari. Selle ja järgmise aasta segapaaride maailmameistrivõistluste koondtulemused selgitavad välja seitse võistkonda, kes võistlevad koos võõrustajamaa Itaaliaga. Seega on Eestil olemas kõik võimalused, et esimest korda kurlingu ajaloos pääseda olümpiamängudele.

Pronksimängus alistas Norra Šveitsi 6:5.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.