Kui suur osa eestimaalasi arvab, et Suunamudijad on alles nüüdsel ajal?

Soovitan kuulata Weebiraadio „Lihtsalt&Keerutamata 40 saadet- Suunamudijad ja influencer.

Suur kummardus kõigile, kes tõid arutamiseks välja olulised märksõnad nagu: vanad ei tea kes on suunamudijad, poliitaktivist, kasulik idioot jne.

Võtame siis matemaatika oma eelduse, väite ja tõestusega appi.

  1. Eeldus. Enamus eestimaalasetest arvab, et meie kohalikud suunamudijad hoiavad meid õigel kursil. Rahvas vaatab reklaame, imelikke teesklus- ja „näosaateid“ ning Eurovisoooni laulukonkurssi jne. Kuna need „euroopa väärtused“ saadetakse massimeedia poolt, siis on ju asi korras.

2.Väide. Eeldus tundub olevat täitsa õige, sest meil on oma väikese riigi kohta palju erakondi, kes kipuvad siin koalitsioone looma. Koalitsioon  ( ladina keelest  coalitio  – union ) – nõusolek , kokkulepe, vandenõu , ringkond,  kellegi mitme grupi näiteks: riigid , organisatsioonid , erakonnad , üksikisikud  vabatahtlik ühinemine millegi kindla eesmärgi saavutamiseks.

Mõtlev osa eestimaalastest  tahaks teada kindasti päris eesmärki, sest vaadake definitsioonis on sees ka sõna vandenõu. Siit võib mõelda ka vandenõuteooria peale.

Vanasti kui mees ja naine ühinesid, siis  lõid nad perekonna, siis ei olnud mingeid varajagamise lepinguid vaja. Nüüd on päris pereväärtused visatud prügikasti ja moodustataksegi koalitsioone omasooliste, rohepöörajete jne. igasuguste vähemuste gruppide vahel.

 3.Tõestus.  Eestimaalased peaksid hakkama mõtlema, sest maakeral kehtivad ainult loodusseadused. Suunamudimisi, e. loodusseaduse eiramisi on ajaloost küllaga võtta . Elasime hiljuti kõrgelt arenenud sotsialismis .

Vaata pilt .2 ja loe saidilt kah.  https://picturehistory.livejournal.com/5057037.html

Siis  „punapöörde suunamudijad“ proovisid palju loodusele kurja teha ,  Näiteks NSVL Partei Keskkomitee peasekretär Nikita Hruštšov käis Ameerikas ja pani terves Nõukogude Liidus maisi kasvatuse käima. Ma olin väike poiss, siis eraldati üks  valgesai nädalas lapse kohta. Nisupõllud olid maisi all ka siin Eestimaal. lugege kah. http://vana.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/artikkel2911_2904.html

 Siis tollased „punased suunamudijad“ panid  Araali meres kaks jõge kõrbet kastma . Järv kuivab, ehk taastub… vaadake lühifilmikest.

https://maailm.postimees.ee/3857215/jaanus-piirsalu-kesk-aasia-blogi-araali-mere-aares

Küll varsti need tänasepäeva „rohepöörde suunamudijadki“  ka ette võetakse. Nagu „saatuse sõrm“ viibutas kunagi ka dr. Goebbels’i poole ,

https://picturehistory.livejournal.com/9371892.html

 

Minult, kui tehnokraadilt on küsitud: Kuidas ikkagi ikkagi aru saada, et kas see inimene ongi päris suunamudija?

Selgitus:Maailma on loonud LOOJA/LOODUSE. Seda olemasolevat olukorda hoiab kontrolli all kõrgaju.Olgu see Looja /Jumal või siis mingid tegelased. Vanasõnagi ütleb, et iga“uus asi on unustatud vana

Võtame võrdluseks näiteks hariliku auto happeaku. Kuus eraldi kahevoldist sektsiooni asuvad ühises korpuses, nagu maakeragi on meil üks. Akul on kaks väljund klemmi Pluss(+) ja Miinus(-). Olgu need siis erimärgilised  konservatiivid ja liberaalid poliitikas, või siis perekonnas mees ja naine. Üks huvitav asi on veel happeakul. Pluss plaate on purgis üks rohkem, nagu mehelgi on füüsilist jõudu rohkem kui naisel.

Happeaku ehitus: Plaadid(elektroodid) ühendatakse elektriliselt üle ühe plaadi ja eraldatakse separaatoritega . Tavaliselt paigaldatakse positiivseid plaate üks rohkem kui negatiivseid, mistõttu mõlemad äärmised plaadid on positiivsed. Plaatide vahele valatakse väävelhape.

Aku esmalaadimisel muutuvad positiivsed plaadid šokolaadipruuniks  pliioksiidiks ja negatiivsed halliks poorseks pliiks. Tänapäeva akude plaadid on enamasti juba formeeritud, s.t eelnevalt muudetud pliiks ja pliidioksiidiks, ning pärast happe lisamist on akud juba kasutatavad.

Aku tühjenemisel plaatide plii või pliidioksiid reageerib väävelhappega ja plaadid muutuvad plii(II) sulfaadiks, kusjuures plaatide maht suureneb. Aku laadimisel toimub vastupidine protsess ja plaatide suurus väheneb. Laetud olekus sisaldab iga pliiaku element kahte elektroodi, millest üks on peaaegu puhtast, kuid urbsest  pliist (Pb), teine aga  pliioksiidist (PbO2). Elektroodid asetsevad elektrolüüdis, milleks on  väävelhappe (H2 SO4 ) 33,6%-line  vesilahus (ruumala järgi).

Tühjakslaetud olekus on mõlemad elektroodid muutunud  plii(II)sulfaadiks (PbSO4), samas on elektrolüüt kaotanud enamiku väävelhappest (H2 SO4)   ja muutunud põhiliselt  veeks ( H2 O). Kui laeme akut, vesi muutub jällegi väävelhappe vesilahuseks tagasi.

Siit näeme, et on vaja ainult kahte erinevat parteid, kahte erinevad sugu, kahte kätt, kahte jalga jne. Vanal ajal kui olid veel kuningad, siis abikaasaks valiti ikkagi teisest riigist kuninganna, kes oli õppinud ja teadis riigi valitsemisest. Ühendkuningriigis ja USA’s on  kaks suurt pareid ja nad saavad hakkama.

  1. Järeldus: Kui eestimaalased tahavad ikkagi, siin Eestimaal edasi kestma jääda, siis tuleb hakata tööle nagu auto happeaku. Kui aku on täis, käivitub auto ja saab oma sõidueesmärgi ( näiteks poeskäigu) ära teha. Kui aga aku on tühi, siis näete see väävelhape H2SO4 on muutunud veeks H2O. ning auto käima ei lähe. Aga kui laeme aku jällegi täis, muudame vee väävelhappeks tagasi. Aga kui meil eestimaalastel on eesmärk puudub, siis varsti toimub rahva e. kujundlikult “happeaku” –riigi , vahetus teise firma –riigi/rahva vastu. Loodus teadagi tühja kohta ei salli. Eestimaa läheb lihtsalt pankrotti ja siin elavad teised “eestimaalased” ja räägivad samuti teistmoodi “eesti keelt”.

Pealkirjas olevale küsimusele on vastus lihtne, enamus inimesi on head, aga väga kergeusklikud. Arvavad, et las erakondade sees või väljas toimuvad suunamudimised või suunatühistamised , meid, massi need tegevused ei sega. Sedasi liigume ikkagi edasi. Aga kuhu? Kohalikud väikesed suunamudijad juhatavad praeguse tegevusega kindlasti sohu. Peaeesmärk on selline,  et see mind otseselt ei puuduta. Kui aga tulevad lisamaksud, ega siis mina üksi maksa, maksavad ka naabrid ning koos läheme ikkagi laulupeole .

Peame ikkagi toetuma oma Mõistusele ja Tarkusele. Ühiselt  peame  kindasti eirama e-valimisi ning valima ainult paberil.  Sellega tõestame iseendalegi, et oleme veel elus. See on kodaniku esimene väärikas tegu.

Andres   Saukas          17.04.2024.a

Sarnased

Leia Meid Youtubes!spot_img
- Soovitus -spot_img

Viimased

- Soovitus -spot_img
- Soovitus -spot_img
- Soovitus -